Keramischebbq.be

by NetPeople.be

Wie zijn wij

Keramische BBQ  is een webwinkel van NetPeople. Via onze webshops bieden wij een beperkt aantal producten aan voor een scherpe prijs. Daarvoor kiezen we  onze producten zeer zorgvuldig, we werken enkel met gerenommeerde merken en betrouwbare partners.

Hoge Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit is goed genoeg met meer dan 20 jaar ecommerce ervaring werken we enkel Met gerenomeerde partners.

Persoonlijke service

Wij verstoppen ons niet achter email adressen maar zijn bereikbaar via lokale nummers in België en Nederland

Transport

GLS, Post NL en DPD verzorgen het transport in binnen en buitenland.

Nieuwsbrief

Op gezette tijden sturen we kopers van onze producten een nieuwsbrief (als ze zich inschrijven) omtrent onderhoud en handige tips. Zo blijft u altijd op de hoogte.

De BergHoff Keramische Barbeque

De BergHOFF Keramische Barbecue is een kamado waar je gelijk respect voor hebt. Het is een kamado zoals een kamado bedoeld is.

De BergHOFF BBQ, heeft een stijlvolle kleur en een stoere uitstraling. Het design is niet schreeuwerig maar toch kun je er niet omheen. De houten details maken het helemaal af waardoor hij een klassevolle look krijgt.

Je vrienden en buren zullen jaloers zijn op deze topper. Niet alleen vanwege zijn afgewerkte design maar ook door zijn veelzijdigheid. Je gebruikt deze keramische BBQ niet alleen voor het bakken van je Côte à l’os maar je kan er ook mee roken.  Of je het wilt barbecuen, roken, braden of stoven is aan jou!

Contactgegevens:

NetPeople

Contact Info

SOCIAL MEDIA

Keramischebbq.be is het adres voor je Kamado of Keramische barbeque, wij verdelen twee soorten BergHOFF barbeques. Te weten de Medium en de XL versie.  BergHoff kamado’s blinken uit door hun kwaliteit prijs verhouding. 

Keramischebbq.be is een NetPeople.be webshop